ETT PÅLITLIGT BYGGFÖRETAG I ÅNGE & SUNDSVALL.

Vi bygger nytt, bygger om och renoverar hemma hos dig eller på företaget.

Bygg-Simon hjälper dig eller ditt företag när du går i renoveringstankar i Ånge med omnejd. Vi är ett byggföretag med hög kompetens och kunnande. Vi utför alla projekt med stor expertis och ser till att dina byggdrömmar slår in – och överträffar dina förväntningar!

Våra snickare har alla stor sakkunnighet kompletterar varandra med sina kunskaper och erfarenheter. I dagsläget är vi 16 personer som arbetar på Bygg-Simon. Med över 60 år i branschen kan du lita på att vi alltid håller tiden och satt budget. I vårt team kan vi stoltsera med snickare, takläggare, målare, murare och våtrumskompetens –  via våra proffsiga samarbetspartners kan vi alltid erbjuda dig en totalentreprenad just efter dina behov.

Vi vill tro att kvalitet in i minsta detalj är lika viktigt för dig som det är för oss. Vi anser även att inget projekt ska falla på att detaljerna inte håller för noggrann inspektion eller normalt slitage. Därför kommer vi aldrig att jämka på kvalietet vare sig i arbetsmetoder, material eller verktyg. 

VI UTFÖR ARBETE BÅDE FÖR PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG

Vi utför stora och små industriarbeten

Från idé till färdigt projekt

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret nedan.

Eller ring — 0691-308 55

Rot-avdrag

Renovera till plånboksvänligt pris.

Vad behöver du hjälp med?

Vi bygger för framtiden och renoverar det som har varit