NÄR DU KRÄVER GEDIGEN KUNSKAP OCH KVALITET UTÖVER DET VANLIGA.

Professionella snickare i Ånge, Sundsvall & Vemdalen.

När du anlitar Bygg-Simon i Ånge garanterar vi dig en byggfirma som både vårdar hantverkstraditioner och kunskap samt håller i framkant med utvecklingen i byggbranschen. Tillsammans med våra samarbetspartners och leverantörer av byggmaterial utvecklas metoder och material till fördel för både dig och miljö. Våra tjänster i Ånge och Sundsvall med omnejd står till förfogande till både privatpersoner och företag som behöver professionella snickare för renoveringar, om- och nybyggnation av högsta kvalitet.

Våra tjänster

Vi på Bygg-Simon hjälper dig med en mängd olika tjänster, vårt ledord är “Flexibelt Bygg”. Nedan ser du våra fyrahuvudområden, hör gärna av dig om du känner att något saknas.

Nybyggnation

Vi levererar och förverkligar dina husdrömmar, från idé och ritning till sista spiken sitter. Vi erbjuder total entreprenad från början till slut.

Ombyggnation

Bygg-Simon hjälper dig att anpassa ditt boende eller lokal efter aktuellt behov. Vi levererar på avtalad tid och till rätt pris.

Renovering

Vi renoverar allt från badrum & kök till tak. Vi garanterar dig trygghet och kvalitet med samma service och engagemang, oavsett storlek på renoveringen.

Industriarbeten

Vi utför små och stora industriarbeten. Allt från infrastruktur och gjutningar till kontorsrenoveringar.

Från idé till färdigt projekt

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret nedan.

Eller ring — 0691-308 55