FASTIGHETER

FASTIGHETER

ByggSimon är specialiserat på nyproduktion av fastigheter och byggnader enligt kundens behov och specifikationer. Våra snickare har utbildningar och certifieringar inom olika områden såsom taksäkerhet, fallskydd och heta arbeten. Vår personal är även ID06-certifierad för att säkerställa en hög nivå av professionell hantering.

Expertis och samarbete

Vi har samarbeten ledande konstruktionsföretag för att säkerställa att ritningarna och planerna färdigställs på bästa möjliga sätt. Dessa samarbeten ger oss tillgång till expertis och resurser som krävs för att genomföra projekt av hög kvalitet.

Färdiga trä- och stålstommar

ByggSimon använder färdiga trä- och stålstommar för nyproduktionen av fastigheter. Dessa stommar finns tillgängliga i olika storlekar och möjliggör en effektiv och noggrann byggprocess. Genom att använda förberedda stommar kan företaget påskynda byggprocessen och säkerställa kvalitet och hållbarhet i byggnaderna.

Geografisk räckvidd

ByggSimon kan med bas i Västra Medelpad hantera projekt utanför detta område genom att ordna transport för de färdiga materialen och komponenterna.

Hållbarhet och säkerhet

Vi planerar våra projekt för att minska materialslöseri och effektivisera byggprocesser. Vi ser alltid till att vara klara på utsatt tid.

Vi jobbar med alla typer av försäkrings- och skadeärenden!