TAKBYTEN FÖRETAG

TAKBYTEN FÖRETAG

Högkvalitativa lösningar för affärsfastigheter

Vårt företag erbjuder skräddarsydda och högkvalitativa lösningar när det kommer till takbyten och relaterade tjänster till företag. 

Erfarenhet och kompetens

Vi har en gedigen erfarenhet av att arbeta med olika typer av affärsfastigheter, oavsett om det är kontorskomplex, industriella anläggningar eller kommersiella byggnader. Vårt team av erfarna takläggare och yrkesmän har hanterat olika utmaningar och komplexa takstrukturer, vilket gör oss kapabla att leverera pålitliga resultat.

Anpassade lösningar 

Vi förstår att varje företag har unika behov när det kommer till sina fastigheter och tak. Vårt tillvägagångssätt involverar att noggrant analysera och utvärdera takets skick samt företagets krav och budget. Utifrån denna analys utformar vi skräddarsydda lösningar som passar företagets behov och långsiktiga mål.

Totalentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenadstjänster för takbyten vilket innebär att vi tar hand om hela processen från början till slut. Detta inkluderar rivning av det befintliga taket, hantering av byggställningar och containers för rivningsmaterial samt installation av det nya taket. Detta minimerar stressen och tiden som företaget behöver investera i projektet.

Teknisk expertis

Våra takläggare är utbildade och kvalificerade när det gäller att arbeta på höga höjder och använda specialiserad utrustning som mobila plattformar, skylifts och ställningar. Vi har ställningsutbildning på över 9 meter. Detta säkerställer att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt och att alla gällande säkerhetsstandarder och bestämmelser efterföljs.

Lokala samarbeten

Genom våra etablerade lokala samarbeten har vi tillgång till kranbilar för att hantera höga och tunga lyft vilket är särskilt viktigt vid större takbyten. Denna samverkan stärker vår förmåga att hantera olika aspekter av takbytet på ett professionellt sätt.

Oavsett om det handlar om att modernisera en befintlig fastighet eller att säkerställa hållbarheten hos en nyinvestering är våra tjänster och processer framtagna för att uppfylla de högsta standarderna av kvalitet, hållbarhet och säkerhet.

Kontakta oss för offert

Vi kan göra ett besök och bedöma projektets omfattning på plats hos dig. Hör av dig till oss för mer information.

Vi jobbar med alla typer av försäkrings- och skadeärenden!