SNICKARE I ÅNGE OCH SUNDSVALL

Fönsterrenovering och fönsterbyte i Ånge och Sundsvall av ByggSimon

SNICKARE I ÅNGE OCH SUNDSVALL

ByggSimon är ett företag baserat i Ånge och Sundsvall med omkring 20 dedikerade medarbetare varav största delen är erfarna och skickliga snickare. Vi har erfarenhet av att hantera olika typer av byggprojekt, oavsett om det handlar om omfattande stora projekt eller små tillbyggnationer. Vårt arbetsområde är Ånge, Fränsta, Stöde och Sundsvall.

Löpande dialog med dig som kund

För oss är det viktigt att upprätthålla en aktiv och öppen kommunikation med våra kunder. Vi sätter stor vikt vid att vara lyhörda och att ständigt hålla en pågående dialog med våra kunder. Genom att hålla kunden informerad och involverad i hela byggprocessen strävar vi efter att säkerställa att arbetet går smidigt och att resultatet motsvarar kundens förväntningar. Under hela byggprocessen ger vi kontinuerlig återkoppling till kunden för att du ska känna sig delaktig och trygg i projektet.

Lång erfarenhet

ByggSimon har erfarenhet av olika typer av byggprojekt och kan hjälpa dig med allt från att bygga altaner till att renovera kök. Våra kunniga snickare är dedikerade att arbeta enligt fastställda tidsplaner och att leverera resultat av hög kvalitet. Om du har planer på ett byggprojekt och behöver professionell hjälp är vi redo att hjälpa dig.

Kontakta oss för hembesök och offert

Oavsett om du har en pågående plan eller bara funderar över möjligheterna är vi tillgängliga för att diskutera dina idéer och önskemål. Du kan enkelt nå oss via e-post eller på telefon för att prata om ditt nästa byggprojekt.

Vi jobbar med alla typer av försäkrings- och skadeärenden!