TAKBYTE & TAKRENOVERING

Takbyte med erfarna takläggare hos ByggSimon

TAKBYTE & TAKRENOVERING

Vårt företag specialiserar sig på takbyte och takrenovering med en bred kompetens inom olika takmaterial och taktyper. Våra erfarna takläggare är skickliga på att hantera olika projekt och arbetar med högsta standard för att säkerställa både funktion och estetik för ditt tak.

Takmaterial

Vi är experter på att arbeta med olika takmaterial, inklusive papptak, plåttak och tegeltak. Vare sig det är en traditionell tegeltakrenovering eller installation av ett modernt plåttak, så har vi den nödvändiga expertisen för att säkerställa att jobbet utförs korrekt och hållbart.

Taksäkerhet

Taksäkerhet är av yttersta vikt för oss. Vi tar ansvar för våra medarbetares och kunders säkerhet genom att använda professionell utrustning och tillbehör från pålitliga leverantörer som Tools. Dessutom är våra takläggare utbildade och certifierade för att arbeta på mobila plattformar och skylifts med ställningsutbildning som täcker höjder på över 9 meter.

Företag och privatpersoner

Vi jobbar mot enskilda privatpersoner till företag med stora serviceavtal och fastighetsägare. Oavsett om projektet är stort eller litet sätter vi alltid kundens önskemål och behov i fokus. Vi strävar efter att leverera resultat av högsta kvalitet och att säkerställa att våra kunder är nöjda med vårt arbete.

Vi jobbar även utanför Ånge

Vi erbjuder våra taktjänster i Ånge, Fränsta, Stöde och Sundsvall med omnejd. Oavsett var du befinner dig inom dessa områden, är vi redo att ta oss an ditt takprojekt.

Skräddarsydda lösningar

Förutom takbyte och takrenovering erbjuder vi också specialiserade tjänster för att möta olika behov. Om ditt tak läcker och du behöver snabba reparationer eller om du vill installera ett snörasskydd för att förhindra problem under vintermånaderna kan vi hjälpa dig med det också. Vi är flexibla och har lösningar för olika takrelaterade problem.

Vi jobbar med alla typer av försäkrings- och skadeärenden!